Skip links

Reparaties

Motor laten repareren in Midden-Nederland en omgeving?

In onze werkplaats voeren wij alle reparaties en onderhoud uit. Of het nu gaat om onderhoudsbeurten of specifieke reparaties. Alles is mogelijk. Ons advies over reparaties doen wij altijd vrijblijvend en bij uitvoering houden wij altijd contact over afwijkende zaken en doen niets zonder overleg. Dus geen verassingen!

Deskundig en betrouwbaar

100% deskundig en betrouwbaar advies: vrijblijvend zonder verplichting!

Vakkundige reparatie

Al onze reparaties en onderhoudsbeurten worden vakkundig uitgevoerd door onze specialisten.

Speciaal voor de liefhebber

Corylus Motor Repair & Parts B.V. is speciaal voor de Harley Davidson liefhebbers.

Kwaliteitsproducten

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit die er beschikbaar is.

Reparatie of onderhoud aan je motor nodig? Vrijblijvend advies van Corylus Motor Repair & Parts B.V.

Onze  kleinschalige werkplaats is geheel ingericht op het onderhouden en repareren van Harley Davidson motoren en beschikken over 2 hefbruggen met alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Al onze werkzaamheden doen wij in overleg en vooraf besproken, wij houden altijd contact en bewaren altijd vervangende of gerepareerde onderdelen om transparant te zijn in wat wij doen. No-nonsense!

Ons werkplaatstarief staat vast en tijdens onderhoud of reparatie werkzaamheden is iedereen welkom om even te komen kijken.

 

Informatie aanvragen?

Wat onze klanten over ons zeggen

Op zoek naar advies voor de restauratie van mijn H-D uit de 2e wereldoorlog, werd ik fantastisch geholpen met een goed plan. Zij namen de tijd om samen te zoeken en advies te geven over mijn grote hobby. Prima service.

Klant van Corylus Motor Repair & Parts B.V.

Als hobby matig sleutelaar aan mijn Harley Davidson motor, heb ik soms advies en ideeën nodig over hoe ik mijn onderhoud het beste aan kan pakken. Deze worden mij altijd gegeven en op basis van een eerlijk advies.

Klant van Corylus Motor Repair & Parts B.V.

Ik heb hier mijn Harley Davidson kleding en leuke accessoires  gevonden. De catalogus is duidelijk en ook de uitleg om het te bestellen via deze website is makkelijk. Groot assortiment en alles op voorraad.

Klant van Corylus Motor Repair & Parts B.V.

Inmiddels mijn eigen werkplaats ingericht met de specialistische gereedschappen voor mijn Harley Davidson. Alles in overleg gedaan en met vrijblijvende uitleg en advies met garantie.

Klant van Corylus Motor Repair & Parts B.V.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je advies nodig?

Onderdelen bestellen